вівторок, 19 грудня 2017 р.



            
            18 грудня у дошкільному навчальному закладі при Шегинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів за учасю груп "Велеска" і "Бджілка" відбулося урочисте дійство, присвячені Дню святого Миколая.  Вихователі Падяк Галина Богданівна та Падяк Леся  Богданівна зуміли з точністю передати чарівність цього довгочікуваного свята. 
       Маленькі артисти прекрасно зіграли ролі лісових жителів, коли інсценізували казку "Рувавичка". Також діти із захопленням спостерігали, коли до них завітала красуня-зима, роль якої виконала учениця 8 класу Дилян Христина. 


          Дітям було дуже цікаво втілюватись в образи звіряток, ангеликів, сніжинок та зірочок. Всі дружно співали пісні, танцювали та кликали Миколая під музичний супровід вчителя музики Саган Іванни Михайлівни.
          

Миколай, звичайно, не забарився і прийшов вчасно. Цю важгиву роль дуже майстерно зіграв учень 11 класу - Дутка Валентин.
        Але ж яке свято Миколая без чортенят? З цією роллю чудово впорались учні 6 класу Колодій Юрій та Мелешко Василь.
          В кінці дійства діти отримали довгоочікувані подарунки та гарно подякували Миколаю за те, що не забув про них і завітав у садочок.
          А для того, щоб свято було ще більш чарівним та казковим помічники вихователів Дилян Роксолана Ігорівна та Микита Леся Степанівна зуміли оздобити святковий зал новорічними прикрасами виготовленими власноруч.


















Немає коментарів:

Дописати коментар

Прощавай, рідненький наш садочку!!!           У групі "Бджілка" Шегинівського ЗДО відбувся випускний вечір. Таке  довгоочікуван...