пʼятниця, 8 червня 2018 р.

Прощавай, рідненький наш садочку!!!

          У групі "Бджілка" Шегинівського ЗДО відбувся випускний вечір. Таке  довгоочікуване та водночас сумне свято для дітей, батьків та вихователів. Діти радіють, бо вже скоро підуть у перший клас, але у їхніх маленьких серденьках залишається смуток за рідним садочком та вихователями, які за два роки стали для них другими мамами. 

              Чудовими та зворушливими словами розпочали свято вихователь групи "Бджілка" Падяк Леся Богданівна та помічник вихователя Микита Олександра Степанівна. Вони привітали своїх маленьких випускників та запросили їх до святкової зали. Діти з великим задоволенням розказували вірші та співали пісні.


 Привітати випускників прийшли їхні молодші друзі. Вихованці групи "Веселка" подарували своїм друзям чудові вірші-привітання та затанцювали разом з ними "Таночок з іграшками".
 Діти у групі "Бджілка" - талановиті актори. З допомогою вихователя Падяк Л. Б. вони майстерно зіграли ролі сина, мами, тата, дідуся та бабусі у сценці "Як Петрик ішов до школи". Така інсценізація дуже сподобалася батькам та гостям, які були присутні в залі.
             Шегинівський ЗДО тісно співпрацює зі школою, тому старші школярі є частими та бажаними гостями у садочку. Цього разу учні Шегинівської школи показали жартівливу сценку "Вечір у садочку" . Роль вихователя майстерно зіграла учениця 4 класу Онищук Оксана. Роль мами - учениця 5 класу Падяк Ілона, а ролі двох забутькуватих татусів виконали Колодій Юрій - учень 6 класу та Онищук Тарас - учень 9 класу.
             















        Випускники групи  "Бджілка" - це майбутні першокласники. За два роки навчання у садочку вони освоїли багато цікавого  матеріалу. Щоб перевірити, чи готові діти до школи, вихователі запросили на свято бібліотекаря Шегинівської сільської бібліотеки - Гринишин Тамару Іванівну, яка провела з дітьми різноманітні конкурси та ігри.
 Поза увагою не залишилися і батьки. Вони також взяли участь у деяких іграх.
            За давньою українською традицією діти подарували батькам хліб та сіль на вишиваному рушнику як символ подяки та поваги за їхню любов, підтримку і недоспані ночі.
         Під кінець урочистої частини вихователька вручида дітям дипломи випускників садочка та невеличкі  сувери на згадку про рідну групу.
          Батьки - це підтримка і опора не тільки для дітей, але і для вихователів. Тому Падяк Л. Б. та  Микита О. С нагородили усіх батьків грамотами за співпрацю та підтримку. Батьки та діти  у свою чергу вручили вихователям подяки та побажали успіхів у подальшій роботі з дітьми.


В кінці урочистої частини батьки проводжали  своїх дітей  з садочка у шкільне життя вишитими рушниками, щоб завжди їм у всьому щастило.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Прощавай, рідненький наш садочку!!!           У групі "Бджілка" Шегинівського ЗДО відбувся випускний вечір. Таке  довгоочікуван...